top of page

CREATIEF TEAM

IMG_1138.jpg

is als docent verbonden aan de Tilburgse Muziekschool (Factorium) en heeft meerdere conservatoriumopleidingen achter de rug in Tilburg (toetsen lichte muziek), Den Haag (klassiek piano) en Enschede (keyboard en muzieksoftware). Is naast dirigent ook trompettist, componist en arrangeur. Ruud was 15 jaar als arrangeur, toetsenist en trompettist en later als dirigent verbonden aan het orkest van de MAF (MusicAll Factory) waarmee hij aan de wieg stond van latere musicalsterren als Brigitte Heizer en Freek Bartels. Ook is hij als trompettist al meer dan 20 jaar verbonden aan het Brabants jazzorkest waarmee hij samenspeelde met solisten als Stevie Ann, Benjamin Herman, Trijntje Oosterhuis, Ellen ten Damme, Mathilde Santing en Gerard van Maasakkers. Hij heeft jaren de muzikale leiding bij Kindermusicalgroep Piccolino in Den Bosch gehad en is inmiddels al weer vele jaren bij De Notenkrakers en Djemm! actief. Is tevens mede oprichter van Djemm!

Ruud

    Verkoeijen

Muzikaal leider & Arrangeur

is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater met minor 'regie'. Daarvoor zat ze een aantal jaar bij de MAF (MusicAll Factory) en volgde ze de vooropleiding aan de Dansacademie. Aukje heeft zelf een heel lange tijd bij De Notenkrakers en Djemm! gezeten en is daar nu al jaren choreografe en regisseuse. Ook was Aukje in 2012 de regie-assistent bij 'Nijntje de musical'. Daarnaast is zij professioneel musicalperformer geweest. Zij heeft rollen in 'Hoe overleef ik mijn eerste zoen' en 'SpangaS Live!' op haar naam staan. Naast het verzorgen van de regie en choreografie bij verschillende groepen en koren, is zij ook eigenaar van Dansstudio Double You Dance in Waalwijk.

Aukje

    Nieuwenhuijze

Regie & Choreografie
aukje 2.JPG
c1776195-6b19-4ae2-8a12-05bef745fbff.JPG

is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, richting musicaltheater. Na zijn opleiding heeft Michael heel wat mooie producties aan zijn cv mogen toevoegen waaronder 'Wicked', 'Miss Saigon', 'Shrek' en 'Legally Blonde'. Momenteel geeft hij zangles aan alle leeftijden. Indien nodig, zal Michael ons ondersteunen door zich op solisten te richten tijdens het repetitieproces.

Michael

    Nieuwenhuijze

Zangcoach

BESTUUR

Toine

    van de Wiel

is al vele jaren in deze functie actief bij kindermusicalgroep De Notenkrakers, Djemm! en De Longstreetsingers. Toine is het eerste aanspreekpunt namens alle verenigingen en heeft nog nooit iets ingeleverd op het gebied van passie voor "zijn" groepen. Hij denkt graag mee op zowel artistiek als organisatorisch gebied en zorgt altijd voor de puntjes op de figuurlijke i. Een musical liefhebber in hart en nieren!

Voorzitter & Productieleider
DSC07477.JPG
reana.jpg

Reana

    Oppier

is afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans aan de opleiding Productie Podiumkunsten. Ze werkte daarna voor verschillende theaterproducenten waaronder Opusone, Stage Entertainment, Efteling Theaterproducties en Rudolphi Producties. Tegenwoordig werkt ze als Producer Live Entertainment in de Efteling. Reana is ooit begonnen als Notenkrakertje en is ook lid geweest van Djemm!. Sinds 2 jaar heeft zij zich bij het bestuur van de Notenkrakers gevoegd en is ze regie-assistent bij Djemm!.

Bestuurslid

heeft theater al van vele kanten gezien; vanuit de zaal, vanuit de coulissen, vanuit kantoren én vanaf het podium. Ze werd als klein meisje verliefd op musicals, wat haar er ooit toe heeft gedreven om auditie te doen voor De Notenkrakers. Na De Notenkrakers volgde Djemm!, waar zij nog steeds lid van is. Daarnaast is ze momenteel ook bestuurslid bij De Notenkrakers. Sanne is afgestudeerd aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg, waar zij de studie Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies heeft gevolgd. Tijdens haar studie heeft Sanne in het Amersfoortse Flint theater gewerkt en later ook voor theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Sanne

    van der Werff

Bestuurslid
IMG_1149.jpg
DSC07582.JPG

heeft al aan heel wat theaterproducties mogen meewerken. In de 15 jaar dat hij werkzaam was bij de Efteling, kwam hij voor het eerst in aanraking met theater en musicals. In samenwerking met studio 100 kwamen daar prachtproducties uit voort waaronder Doornroosje en De Kleine Zeemeermin. Eenmaal de Efteling te hebben verlaten, bleef het theaterbloed stromen en heeft hij in verenigingsverband meerdere functies mogen vervullen als bestuurslid, productieleider, decorontwerper/bouwer. Musicals als Peter Pan, Belle en het Beest, De wereld rond in 80 dagen, Shrek,

The Wizz en Drie Muskietiers zijn zomaar wat titels die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen en waar hij met gepaste trots op terug kijkt. 

Michel
    van Esdonk

Bestuurslid

Mari

    Hamers

Penningmeester

is al 15 jaar penningmeester bij Djemm! en al 10 jaar voor De Longstreetsingers. Ook bij M-workx zal hij deze taak op zich gaan nemen. Aangezien hij zelf maar liefst 23 jaar aan theater heeft gedaan, is het een mooi gegeven om op deze manier zijn steentje te kunnen blijven bijdragen aan deze groepen.

fe3f4e89-3eea-4949-90ca-ec7811c7f2ba_edi
bottom of page