top of page

HULP GEZOCHT

 Wij zoeken bestuursleden! Wij zoeken gedreven personen met een passie voor het theatervak die achter de schermen mee willen werken aan een mooie prductie.

Bestuur

M-workx is nog op zoek naar gedreven bestuursleden. Dit houdt in dat jij je bezig gaat houden met de hele organisatie omtrent de theaterproductie.

Denk hierbij aan de gehele opstart van M-workx, de PR en alle andere zaken die bij een jaarlijkse productie komen kijken. Het bestuur heeft een nauwe samenwerking met het creatief team om samen tot de leukste ideeën en mooiste resultaten te komen. Passie voor het theatervak is daarbij een enorme pré. Bij interesse, klik op aanmelden!

pexels-cottonbro-3738095.jpg

Kleding

Ben jij een mensenmens, handig en creatief met naald en draad? Dan zoekt M-workx jou! Wij streven bij iedere productie naar een kloppend plaatje. Voor ons is de juiste kleding de finishing touch!

Bij interesse, klik op aanmelden!

pexels-ono-kosuki-5974382.jpg

Decor

    

M-workx zoekt handige Harrie's! Een toneelbeeld kan enorm versterkt worden door het juiste decor. In principe bouwen en schilderen wij alles zelf. Ben jij creatief en houd je van groots denken? Dan pas jij perfect binnen ons team. Interesse, klik op aanmelden!

bottom of page